• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
`Çocuklarınızı Başörtülü Olarak Okula Gönderin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Yeni İhya Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından dernek konferans salonunda düzenlenen programa Hür-Der Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Şaban Dalgın katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Dalgın tesettürün önemine vurgun yaparak şöyle konuştu `` Allah`ın ilk emri tesettürdür. Müslümanlar bu emri yerine getirmekle mükelleftirler. Örtü, Allah`ın müslümanlara farz kıldığı kesin bir emridir. Ve bizler kesinlikle bu konuda taviz vermemeliyiz. Örtüsüzlüğün, çıplaklığın girdiği topluluklar helak olmuştur. İnsanlar örtüsüzlükten dolayı insani değerlerini yitirmeye başlarlar. Şeytan bize en güzel oklarını tesettürsüzlükle vurmuştur. İnsanı bu yüzden en yüksek mertebeden en aşağı mertebeye düşürmüştür``

 

Şeytan ve onun adamları olan siyonist, kapitalist, komünistler insanı insalıktan çıkarmak için kullandıkları en büyük silahın örtüsüzlük olduğunu dile getiren Dalgın `` Toplumlar ve medeniyetler ancak ve ancak Allah`ın emirlerini uyguladıkları müddetçe ayakta kalabilirler. Osmanlı döneminden itibaren erkeklerin islami olan kılık kıyafetleri değiştirilmeye çalışıldı. Sonra kadınlara batıyı örnek göstererek sözde çağdaşlık adı altında çıplaklaştırmaya çalıştılar. Bunun için her türlü yolu kendilerine mubah gördüler. Bu konuda ki en büyük yatırımı TV üzerine yaptılar. Özellikle Siyonistler tarafında çıplaklık filmleri piyasaya sürülüp, Müslüman halkı çıplaklaştırmaya başladılar.`` diye konuştu.

 

Çocukların baş örtüsüyle okula gönderilmesini isteyen Dalgın `` Çocuğunuzu baş örtüsüyle okula gönderin. Baş örtüsüyle `okula gelemez` diye kanunda veya yasada bir ibare yok. Bu sadece toplumun içinde oluşmuş kuruntulardan ibaret bir şeydir. Nasıl ki isteyen istediği şekilde gidebiliyorsa sizde çocuklarınızı baş örtüsüyle gönderin. Ve onlarla bu konuda ilgilenmeyi ihmal etmeyin.Çocuklarımızla beraber muhakkak ki okula gidelim. Şunu da özellikle belirtmem gerekir ki, çocuklarınızın zorla değil sevdirerek örtünmesini sağlayın. On seneden fazladır nesillerimizi yok etmeye çalıştılar. Artık bundan sonra inşallah bunu yapamayacaklar`` diyerek konuşmasına son verdi . (Sadullah Şahin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir