• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
Çeçenlerin Katili Kameraya Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeytinburnu`nda 3 Çeçen`i tabancayla vurarak öldüren saldırganın kimliğine ulaşıldı. Olay yerinde ve havalimanında bulunan güvenlik kameraları incelemesi sonucu kimliğine ulaşılan saldırganın, Eylül ayı başında İstanbul`a geldiği, Aksaray`da bir otelde kaldığı ortaya çıktı. Halen Türkiye`de olduğu tahmin edilen zanlının yakalanması için operasyonlar aralıksız sürüyor.

Zeytinburnu`da önceki gün meydana gelen olayda 3 Çeçen tabancayla vurularak öldürülmüştü. Son derece profesyonel olarak gerçekleştirilen cinayetlerde saldırgan yaklaşık 20 saniye içinde üç kişiyi başlarından vurarak öldürdükten sonra kaçmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada önce olay yerinde bulunan güvenlik kameraları incelenerek 20-25 yaş grubu içinde olduğu belirlenen saldırganın eşkaline ulaşıldı. Bu görüntülerde 3 kişiye acımasızca öldürürken görülen kişinin görüntüleri havalimanı güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerle karşılaştırıldı. Büyük bir hızla ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki kişinin 2 Eylül tarihinde İstanbul`a geldiği öğrenildi. Bu görüntüler kullanılarak yapılan incelemede zanlının pasaport bilgilerine ulaşıldı. Polis bu çalışmanın ardından pasaportta yazan isimiyle bu kişiyi İstanbul`daki tüm otellerde aramaya başladı.

Son derece hızlı bir şekilde yapılan çalışmalar sonucunda saldırganın Aksaray`da bir otelde kaldığı ortaya çıktı. Polis otel çalışlarının ifadesine başvurarak saldırıyı gerçekleştiren kişinin otelde kaldığını teyit etti. Zanlının cinayetin meydana geldiği gün sabah saatlerinde otelden ayrıldığı bir daha da geri dönmediği öğrenildi.

MİT "RUS AJANI OLABİLİR"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü zanlıyla ilgili bilgi almak için MİT`le işbirliği yaptı. MİT`ten gelen cevapta, görüntülerde ve pasaportaki resme ait kişinin Rus ajanı olabileceği belirtildi. Yetkililer halen yurt dışına çıkışı tespit edilemeyen zanlının yakalanması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir