• DOLAR 32.456
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2435.55
  • ...
Kur`an ve Peygamberle İlgili Sınavlara Rağbet Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kur`an Nesli Platformu, Bilge Der binasında saat 12.00`da üye dernekleriyle birlikte yapacakları yarışmalar için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Bilge Eğitim Derneği Genel Başkanı Yaşar Kuray, "Toplumumuzun gün geçtikçe Kuran`dan uzaklaşıp manevi bir ateşin içine doğru gittiği bir zamanda Kuran`ın mesajını halkımıza ulaştırmanın önemli yollardan biriside yarışmalardır. Zamanımızda insanlara bilgiyi kavratmanın en iyi yollarından biride bu sınavlardır. Neredeyse her hafta bir sınavın yapıldığı zamanımızda Kur`an ve Peygamber ile ilgili sınavlarda da gün geçtikçe rağbet artmaktadır. Kur`an Nesli Platformu olarak Kur`an nesli yetiştirmek gayesiyle yola koyulduk. Gayret bizden başarı Allah`tandır" dedi.

Kur`an Nesli Platform Başkanı Mehmet Ali Altun ise "Kur`an İlimleri ve Meal Yarışması" ile "Kur`an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasının" önemi ve yarışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan konuşmaların ardından şimdiye kadar yapılan ve yapılacak bütün etkinlikler üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.
M. Sait Çelik - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir