• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
Arınç,  "Önümüzde zorlu bir süreç var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, il yöneticileri ve milletvekilleri ile TBMM’de düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda Bursa’da hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan yatırımlar masaya yatırıldı.

Burada konuşan Arınç, “Önümüzde yine zorlu bir süreç var ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sonrasındaki genel seçimlerde de yine halkımızın desteğini alacağımızı düşünüyorum.”dedi.

Bursa teşkilatlarının çalışmalarının parti politikaları ve hedeflerini gerçekleştirmekte diğer teşkilatlara örnek olduğunu söyledi. Arınç, Bursa’nın nüfusu, tarihi ve doğal yapısı, ekonomiye kattığı değer ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirtti.

“Önümüzde yine zorlu bir süreç var”

Arınç daha sonra, “İl teşkilatımız bizi Bursa’da başarı ile temsil ediyor. 30 Mart’ta zor bir seçim süreci geçirdik. Kirli oyunlar, iftiralar ve karalamalarla halkımızın kafası karıştırılıp, eski Türkiye’de yaşanan vesayet anlayışları geri döndürülmek istendi ama halkımız en güzel cevabı her zaman olduğu gibi yine sandıkta verdi. Önümüzde yine zorlu bir süreç var ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sonrasındaki genel seçimlerde de yine halkımızın desteğini alacağımızı düşünüyorum. Bizlere ise beklentileri boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok çalışmak düşüyor.  Başbakanımızın kurmaya çalıştığı millet iradesine dayalı ve gücünü kendi ekonomisinden alan Yeni Türkiye yolunda Bursamız önder şehirlerimizden biri olmaya devam ediyor. Bu güzide şehrimizde, partimizi çok iyi temsil eden teşkilatlarımız var. Birlikte, koordineli bir şekilde çalıştığımız Bursa il yönetimimiz, partimizin 2023, 2071 Türkiye hedeflerine giden yolda çalışmalarıyla diğer teşkilatlarımıza örnek oluyor.” İfadelerine yer verdi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cemalettin Torun ise, TÜİK’in yaptığı yüzde 4,3’lük büyüme oranları açıklamalarının 30 Mart’ta kendilerine destek veren halkın ne kadar da haklı çıktığını gösterdiğini söyledi. Torun, “Zor zamanlardan geçtik. Partimize ve Sayın Başbakanımıza karşı kirli oyunlar oynandı ancak halkımız yine doğrunun yanında olduğunu gösterdi ve Yeni Türkiye’nin kuruluşu yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.”diye konuştu

“Değerlerimizden taviz vermeyeceğiz”

Diyarbakır’da bulunan 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda indirilen Türk Bayrağı konusuna da değinen Cemalettin Torun, şunları söyledi: “Bizler Ak Parti mensupları olarak yıllardır bu coğrafyada akan kanın durdurulması için çalışıyoruz. Ülkemizde kardeşlik ve huzurun yeniden hakim olması için devrim niteliğindeki barış sürecini başlattık ancak bu süreç değerlerimizden taviz vereceğimiz anlamına gelmez. Diyarbakır’da ülkemizin sembolüne, bayrağımıza karşı provokatörlerce çirkin bir girişimde bulunuldu. Başbakanımızın vurguladığı gibi devletimiz ve hükümetimiz tarafından bu olaya karışanlara ve müsamaha gösterenlere gereken cezalar verilecektir. Halkımızın içi bu konuda rahat olsun. Barış sürecini yürütmek adına değerlerimizden taviz vermeyeceğiz.”(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir