• DOLAR 32.266
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2402.097
  • ...
Adana`da Cami Çocuk Buluşması Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Seyhan Müftülüğü ile Hilal-Der’ in yaptığı ortak çalışma neticesinde Adana’da bir grup çocuk aileleriyle beraber Sabancı Merkez Camiini ziyaret ettiler.

Çocuk sesleriyle şenlenen camide, imam Pehlivan Kalıntaş, gelen misafirlere Kuranı Kerim tilavetinde bulunurken Seyhan İmam Hatibi Ali Dörtgöz de öğrencilere rehberlik yaptı.

Programda hazır bulunan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, camide öğrenci ve velilerine hitabetti. Çocuk yaşta camilere gelmenin çok mühim olduğunu ifade eden Müftü Uzun “Elhamdülillah bugün camimiz çiçek açmıştır. Çocukların şen şakrak sesleriyle camimiz gençleşmiştir. Eğer camilerde çocuk sesleri azalmışsa o millet kendi haline ağlasın.”dedi.

Uzun, “Eğer camilerde çocukların koşmaları, gülmeleri, sevinmeleri, sayıları arttıysa o milletin istikbali parlaktır ve o millet bu sebeplerden dolayı secdelere kapansın Rabbi için.” şeklinde konuştu.

Müftü Uzun’un katılımcılara teşekkürlerini sunmasının ardından, program çeşitli ikramlarda bulunulmasıyla son buldu. (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir