• DOLAR 32.443
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2442.068
  • ...
Filistin dostlarından israil`e protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye`de faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşları ortak bir açıklama yaparak israilin işgal ve katliamlarını destekleyen kim olursa olsun buna razı olmayacaklarını ve gerekli protestoyu yapacaklarını bildirdiler.

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Gönül-der, Akdav, Özgür-der, Fatih Akıncıları, Hay-der, Anadolu Platformu, İHH İnsani Yardım Vakfı, Akabe Vakfı, Kalem-der, İhya-der, Endülüs Derneği ve sosyal medyada oluşturulan grupların destek verdiği Filistin dostları grubu,israil takımı Maccabi Tel-Aviv`in Türkiye`de oynanması planlanan futbol maçına gelmesini kabul edemeyeceklerini, israil`de yaşayan herkesin; ister doktor, ister işadamı, ister sporcu olsun; katilleri destekleyenleri ve katilleri temsil eden kişileri Türkiye`de görmek istemediklerini bildirdi.

Filistin dostları grubu,israil takımının Beşiktaş`la yapacak olduğu maç için Türkiye`ye gelmesini 15 eylül Perşembe günü protesto edecek. Katılımın yoğun olmasının beklendiği program Taksim metro istasyonu çıkışında saat:18.30 da başlayacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir