• DOLAR 32.488
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2441.481
  • ...
Hasankeyf'te Uluslararası atletizm yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman’ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen 2. Uluslararası Atletizm yarışması büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

15 kilometrelik parkuru, 12 kategoride yaklaşık 200 atlet koştu. Yeni Hasankeyf mevkisinde başlayıp, Hasankeyf köprüsünde biten yarışma büyük bir çekişme içerisinde geçti. Yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden sporcu katılım sağladı.

Yarışmada genel ortalamada ilk ona giren yarışmacılara büyük ödüller verilirken, kategorilerinde de derece yapanlar unutulmadı.

Yarışmaya katılım sağlayan tüm sporculara para ödülünün yanı sıra,  Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından para ödülünün birer katılım sertifikası, madalya ve tişört hediye edildi.

Yarışmada dereceye girenler ödüllerini Hasankeyf Kaymakamı Temel Ağca, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Belediye spor İşleri Müdürü Ümit Eriman’ın ellerinden aldı.

Yarışmaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Hasankeyf Kaymakamı Temel Ağca, ilçenin ve bölgenin tanıtımı konusunda üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ise, sporun tüm branşlarını desteklediklerini söyledi. Ekinci yaptığı açıklamada; “Bu yıl 2.sini düzenlediğimiz uluslar arası tarihi Hasankeyf koşusuna Batman’dan ve il dışından gelen tüm atletlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle büyük emekleri geçen Atletizm Federasyonuna, Batman Valiliğine, Batman Belediyesine, Hasankeyf Kaymakamlığına, Belediyesine,  temsilci arkadaşlarımıza, hakemlerimize, personellerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ekinci ayrıca, önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Yarışmanın ardından Atletizm Federasyonu yetkilileri Hasankeyf Kaymakamı Temel Ağca’ya, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci’ye ve Belediye spor İşleri Müdürü Ümit Eriman’a birer plaket takdim ederek teşekkür etti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir