• DOLAR 32.445
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2442.632
  • ...
Norşin'de sandıklar açılmaya başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS  - Oy verme işleminin gergin başladığı Norşin'de (Güroymak) sandıklar açılmaya başladı.

Aylardır halkın işini gücünü bırakıp seçimle meşgul olduğunu ve 30 Martta seçimlerin iptal olmasının ardından ilçe halkının her geçen gün, psikolojik olarak gergin bir süreç geçirdiğini ifade eden Mehmet Göl, seçimlerin artık bir şekilde sonuçlanmasını istediklerini söyledi.

Göl, “Seçim bu saatlere kadar iyi geçti. Bu huzursuzluk halkımızı rahatsız ediyor. Seçimin bu kadar sürmesi gerekmiyordu. Neden seçim Bitlis'te  kabul oldu da Norşin'de  iptal edildi. İstiyoruz ki, güzel ve huzurlu bir seçim geçirelim. Ne gerek vardı. İnsanımız 4 aydır bir iş güç yapmadan seçimle uğraştı ve kimse kendisine bir iş yapmadı." şeklinde konuştu.

İlçede gerginlik olduğunu ifade eden Göl, "Sandıklar açılmadan durum Tam olarak belli olmayacak. Bu kadar güvenlik alındığına göre demek ki durum ciddi. Akşam saatlerinde durum tam olarak belli olacaktır. Hangisi hayırlıysa o olur inşallah." diye konuştu.

Huzur ve sükûnet ortamı istediklerini belirten Ahmet Gündük ise, “Kazasız belasız güzel bir seçim istiyoruz. Seçimimiz bir kez iptal oldu ama inşallah bu kez sorunsuz kazasız belasız bir şekilde sonuçlanır." şeklinde konuştu. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir