• DOLAR 32.218
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2448.11
  • ...
SON DAKİKA
siyonist Futbolcuların Kaldığı Otel Önünde Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mavi Marmara grubu tarafından organize edilen protesto eyleminde Filistin bayrakları taşınırken hotel karşısında üzernde Türkçe ve İngilizce olarak "Mavi Marmara`yı Unutmayız, Unutturmayız" yazılı ve Mavi Marmara şehidlerinin resimlerinin bulunduğu büyük pankartlar asıldı.

Mavi Marmara şehidlerinin bulunduğu tişörtler giyen göstericiler eylem boyunca "Mavi Marmara Onurumuzdur" "Katil İsrail Filistin`den Defol" "Burası İstanbul Siyoniste Geçit Yok" "Hamas`a Selam direnişe Devam" "İstanbul`dan Gazze`ye Direnişe Bin Selam" "Vur Vur Hamas Vur, İsrail`i Vur" sloganlarını attılar.

Siyonist rejim medyasından birçok televizyon ve gazete muhabirinin de izlediği protesto eyleminde siyonist gazetecilere "siyonist rejmin suçu ne ise, işgal ve katliamları gerçekleştiren teröristlerin suçu ne ise, onları destekleyen ve savunan bütün İsraillilerin de suçu odur. Siyonist katil ve işgalciler ile siyonistlerin futbolcularının da gazetecilerinin de arasında bir fark yoktur. Siyonist rejim düşmanımızdır, bu rejimin destekçileri de, televziyoncuları da, gazetecileri de düşmanımızdır" denilince, siyonist gazeteci ve televizyonlar korkarak otellerine çekildiler.

Yoğun güvenelik önlemlerinin alındığı protesto gösterisinde otelin etrafında polisler tarafından büyük bir güvenlik duvarı oluşturuldu.


.

.

.

.

.

.

.

velfecr

Bu haberler de ilginizi çekebilir