• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
ESWT Cihazıyla Topuk, Dirsek Ve Omuz Ağrılarına Son
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`da bir ilk olan ESWT cihazı, topuk ağrıları, dirsek ağrıları ve omuz ağrıları olan hastaların hizmetinde. ESWT cihazı hakkında bilgilendirmede bulunan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Özdemir; ESWT cihzıyla ağrısız bir tedavi yöntemi uyguladıklarını söyledi. Batmanlı vatandaşların yeni tanıştığı bu cihazla artık topuk ağrıları, dirsek ağrıları ve omuz ağrılarına son verdillerini söylen Op. Dr. Mehmet Özdemir, "Batmanlı hemşerilerimizin hizmetine son model yeni bir cihaz eklemiş olduk. Özellikle topuk dikeni, topuk ağrıları, ayak ağrıları, dirsek ağrıları için kullandığımız ESWS cihazımızla ağrısız bir tedavi uyguluyoruz." dedi.

 

ESWT`in özellikle topuk ağrıları, dirsek ağrılarına ve omuz ağrılarında kullandıkları bir cihaz olduğunu söyleyen Op. Dr. Mehmet Özdemir, "Cihazın etkisini arttırmak için sınırlı uyuşturma ve steroit ile birlikte yapıyoruz... O zaman daha etkili oluyor. Yaptığımız çalışmalarda Batman`da bir ilk niteliğinde olan bir cihaz. Hastalar gerçekten çok memnunlar. Yüzde 90 oranda memnuniyet var. Bu cihazı genelde 5 seans sürdürüyoruz. İkinci seanstan sonra tamam ben iyileştim diyen hastalar da var." dedi.

 

Özellikle ayağının üzerine bastığında ağrı olan hastaların topuk dikeni belirtisi olduğunu söyleyen Op. Dr. Mehmet Özdemir, "Bu tür şikayetleri olan hastalar bize başvursunlar. Dirsek ağrısı olanlar başvursunlar. Bu cihazla bunu rahatlıkla gideriyoruz. Henüz Batman`a yeterince tanıtılmadığından dolayı hastalarda bilmiyor. Bu cihazımız gerçekten özellikle topuk ağrılarına çok faydalı bir cihazdır." dedi.

M. Salih Özcan - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir