• DOLAR 32.585
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2460.319
  • ...
Batman-Hasankeyf Tarihi Kent Koşusu yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla 1 Haziran’da Hasankeyf’te, 2. Uluslararası Batman-Hasankeyf Tarihi Kent Koşusu yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Valilik, Belediye, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Hasankeyf Kaymakamlığının destekleriyle Hasankeyf’te Pazar günü yapılacak olan 15 kilometrelik 2. Uluslararası Batman-Hasankeyf Tarihi Kent Koşusu saat 10.00’da başlayacak.

Yapılacak para ödüllü koşu ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, “Geçen yıl bu yarışın birincisini düzenlemiştik. Yurtdışından yabancı sporcular da katılmıştı ve bu yarış para ödüllüydü. Şuan için bize 200’e yakın başvuru var. 1 Haziran itibariyle Hasankeyf ilçemizde yine 15 kilometre kısa maraton koşumuz olacak. Batman’ı tanıtım açısından biz bu organizasyonları önemsiyoruz. Çünkü hem yurtdışından hem de ülkemizin değişik şehirlerinden sporcular geliyor ve hem ilimizi görmüş oluyor hem de kenti tanımış oluyor. Batman’ın her türlü organizasyonu yapılması için müsait olduğunu görmüş oluyorlar.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir