• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Vali Küçük muhtarlardan sorunları dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri olan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü’deki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda Vali Küçük, muhtarlara yeni görevlerinde başarı dileyerek, yeni dönemin kendilerine ve tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını dileyerek toplantıyı açtı.

Şehrin sorunlarıyla ilgili muhtarlardan bilgi alan Vali Küçük, dile getirilen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için yetkili kurumlarla çalışma başlatılması gerektiğini belirtti.

Sorunların çözümünün halkın memnuniyetini sağlamaya yönelik olduğunu kaydeden Vali Küçük, “Çözdüğümüz her sorun vatandaşlarımızın yüzünü daha da güldürecektir. Yüzünü güldürebildiğimiz vatandaşlarımız da bundan sonraki çalışmalarda bizlere daha fazla destek verecektir” dedi.

Şanlıurfa’nın sorunlarının tartışıldığı ve yaklaşık üç saat süren toplantının sonunda Vali İzzettin Küçük, tespit edilen sorunların çözümü için kurumlarla gerekli yazışmaların yapılması konusunda görevlilere talimat verdi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir