• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
Bursa`daki Abdulvahap Tepesi yenileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı ve beraberindeki heyet ile birlikte Abdulvahap Tepesi’ne yapılacak çalışmalar için bir araya geldiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer ile Abdulvahap Tepesi’nde bulunan Ormanlık alanlara ve İznik’e bakan kısımlarına yapılacak olan yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kamelyalar, piknik alanları ve vatandaşların daha güzel vakit geçirmelerini sağlayacak çalışmalar için yerinde incelemeler yaptılar. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Sargın “Vatandaşlarımız sıcak yaz günlerinde dinlenecekleri, hoş vakit geçirecekleri yerler arıyorlar. Abdulvahap Tepemiz gerek manzarası ve gerek serinliği ile vatandaşlarımızın, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası. Bu alanımızı Orman Bölge Müdürlüğümüz ve belediyemiz ile birlikte ortak bir proje yaparak vatandaşlarımızın ailecek yürüyüş yapabileceği, piknik yapabileceği, dinlenebileceği, rahat rahat çayını içebileceği kısacası burayı kendisine yakışır bir hale getireceğiz. En kısa sürede çalışmalarına başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçladığımız bu yer ile tepemiz güzel bir görünüme kavuşarak, yeni bir şekle bürünecektir.” şeklinde konuştu.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir