• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Çorum Emekliler Derneği heyeti Batman`ı gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Emekliler Haftası nedeniyle Çorum Emekliler Derneğinden oluşan 60 kişilik emekli heyeti, çözüm süreci ile birlikte bölge gezisi kapsamında Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Malatya ve Batman’da gezi ziyaretleri yaptılar. 

Batman’a gelen emekliler heyetini Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Heyete kahvaltı verdikten sonra Emekliler Derneği Batman Şube Yönetimi, misafirlere Batman’ı gezdirdi.

Yaptıkları ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Çorum Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, “Bu gezimizin amacı bölge insanıyla kaynaşma ve dayanışma içerisinde olmaktır. Çözüm süreciyle birlikte bölgeyi görmek istedik. Onun için 60 kişilik emeklilerimizle bölge gezisini düzenledik. Dileğimiz Türkiye’nin her bölgesini barış ve huzurlu görmektir. Bu nedenle Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Malatya ve Batman’a bir gezi düzenledik. Buraları gezerek buralardaki izlenimlerimizi Çorum’daki vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu gezimizde bize yardımcı olan Emekliler Derneği Batman Şubesine teşekkür ederiz.” dedi. 

Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen de, Çorum’dan gelen heyeti Batman’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Buraya gelen heyetimize Batman’ı gezdirdik. Onlara buranın güzelliklerini anlattık. Çözüm sürecinden sonra insanlarımız Batı’dan akın akın gelmeye başladı. Bu nedenle de 60 kişilik heyet Çorum’dan buraya geldi. Bu da çözüm sürecinin Türkiye’ye ne kadar faydalı olduğunu göstermiş oldu. Batman’da edindikleri güzel izlenimler sonucu onlarda bizleri de Çorum’a davet etti.” diye konuştu. 

Daha sonra Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Ekmen, heyeti Hasankeyf’e yolcu etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir