• DOLAR 32.372
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Eve terk edilen bebeği, ağlaması kurtardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi 5701 Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanda dairede terk edildiği iddia edilen7 aylık bebeğin ağlaması üzerine,  durumu fark eden komşuları bebeği kurtardı. 

İddiaya göre, 3 katlı apartmanın üçüncü katında kalan 80 yaşında ki A.K’nin resmiyette boşandığı 35 yaşındaki F.T 7 aylık kız bebekleri olan Rabia Melek’i sabah saatlerinde evde terk ettikten sonra ortalıktan kayboldu. Evde yalnız kalan bebeğin ağlama sesleri üzerine durumdan haberdar olan komşuları, dairede kimsenin olmaması üzerine durumu polis ekiplerine verdi. 

Polis, dairede yaptığı incelemeden sonra 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, apartman önünde bebeğe yaptığı ilk müdahaleden sonra, sağlık kontrolü için Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Bebeğin daha sonra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü`ne ait Çocuk Yuvasına teslim edileceği belirtildi. 

Polis, bebeğini eve terk eden anne F.T ve resmiyette boşanan kocası 80 yaşındaki A.K’ye ulaşmak için çalışma başlattı. 

Diğer taraftan, komşuların belirttiğine göre, yaklaşık 9 sene önce 80 yaşındaki A.K, resmi F.T ile evlendi ve iki sene önce de aşırı geçimsizlikten dolayı kendisinden boşandı. Ancak kadının sürekli yaşlı adamın evine geldiği ve kavga ederek karakolluk oldukları belirtildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir