• DOLAR 32.468
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2438.031
  • ...
DEDAŞ`a nezaket ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Savur Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen ve belediye meclis üyeleri Dicle EDAŞ İl Müdürü Tekin Türk’e nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette belediyenin çalışmaları ve DEDAŞ’ın Savur ilçesindeki çalışma programı konuşuldu. 

Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen, Savur’un sorunlarının çözümü konusunda belediye olarak program dahilinde çalıştıklarını belirterek, DEDAŞ ile de planlı çalışmak istediklerini söyledi. DEDAŞ’ın Savur ilçesindeki çalışmalarından memnun olduklarını belirten Başkan Alökmen, elektrik hatlarının yer altına alınması ve kablo kirliliğinin giderilmesi konusunda işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

Dicle EDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk, DEDAŞ olarak Mardin merkezin yanı sıra ilçelerle alakalı plan ve projeler kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Belediye ile işbirliği içinde çalışmak istiyoruz. Sonuçta hem belediye hem de DEDAŞ Kurumu olarak vatandaşlara hizmet veriyoruz. Sorunları paylaşarak çözersek daha hızlı yol almış oluruz.” dedi. 

Müdür Türk, en kısa zamanda Savur ilçesini ziyaret ederek, yaz sezonu yapılacak çalışmaları yerinde inceleyip takip edeceklerini sözlerine ekledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir