• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Nusaybin DEDAŞ`ta yönetim değişikliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Daha önce Nusaybin Şube Şefi olarak görev yapan Abdurrahim Güler’in Diyarbakır’ın Çınar ilçesine atanmasından dolayı boşalan göreve Elektrik Mühendisi Fırat Kan atandı. 

Mardin DEDAŞ İl Müdürü Tekin Türk, Yeni atanan Fırat Kan’ı makamında ziyaret ederek başarı diledi. İl Müdürü Türk, Nusaybin’in önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Bu güne kadar Çınar ilçesine atanan Abdurrahim Güler kardeşimizin taşıdığı bayrağı artık Fırat Kan kardeşimiz taşıyacak. Kendisine güvenimiz sonsuzdur. Fırat kan kardeşimiz Nusaybin’in sorunlarını çözme konusunda bilgi ve birikimiyle başarılı olacaktır.”  dedi. 

Nusaybin’e şef olarak atanan Fırat Kan da başarılı olmak için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, şöyle konuştu: “Enerji konusunda Nusaybin’de var olan bazı sorunların aşılması, ilçeye kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesi konusunda üzerimize düşeni yapmak ve başarılı olabilmek için mesai mefhumu dinlemeyeceğiz. Nusaybinli vatandaşlarımızın desteği ve hoş görüsüyle sorunları aşacağımıza inanıyorum.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir