• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
MŞÜ`de `Geleneksel Sağlık Günleri` etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Alparslan Üniversitesinde  (MŞÜ)   ‘Geleneksel Sağlık Günleri’ etkinliği yapıldı. Sağlık Yüksek Okulu tarafından organize edilen sempozyum, üniversitenin konferans salonunda yapıldı.  

2 bölümden oluşan programın açılış konuşmasını Üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Necip Yardım yaptı. Sempozyumun birici bölümünde programa konuşmacı olarak katılan Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Uzm. Dr. Yusuf Güneş ve İş-Kur Müdürü Mehmet Emin Taylan birer konuşma yaptılar. 

Uzm.Dr. Yusuf Güneş, Kamu Hastaneler Kurumunun yapısından ve görevlerinden bahsederek katılımcıları bilgilendirdi.  İş-Kur Müdürü Mehmet Emin Taylan ise yöneticiliğin gereklerini ve nasıl yöneticilik yapması gerektiğini ve iyi bir yöneticinin sahip olması gereken özelliklere değindi.

Sempozyumun 2. bölümünde ise Hacettepe Üniversitesi İİBF Sağlık İdaresi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Çelik, ‘Sağlıktaki Yeniden Yapılanmanın Sağlık Ekonomisine Etkisi’ konulu bir konuşma yaptı. Çelik’in konuşmasının ardından program, soru-cevap bölümü ve plaket takdiminden sonra sona erdi. (M. Şirin Çağlayan)

Bu haberler de ilginizi çekebilir