• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
`Kutlu Doğum` Etkinliklerine Destek Verenlere Plaket...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA  - Yaptığı kitlesel programlarla adını duyuran Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, 2014 ‘Kutlu Doğum’ programları kapsamında etkinliklerine destek veren kurum ve kuruluşları teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü İsa Güvendik ve Platformun Bursa Sözcüsü Hasan Şenol’un da aralarında bulunduğu heyet,  Bursa’da 2014 Kutlu Doğum etkinliklerine destek veren kurum ve kuruluş yetkililerine bir dizi ziyaret gerçekleştirerek plaket verdi. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Platformun Bursa Sözcüsü Hasan Şenol, yaptıkları kutlu doğum etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. 

Bursa koordinatörlüğü olarak toplamda 9 ayrı yerde Kutlu Doğum etkinliği düzenlediklerini belirten Şenol, “Yapılan tüm etkinliklerde destek veren herkesin büyük payı var. Haliyle Allah için yapılan bu işe ortak olanların sevapları ve mükâfatları da ortaktır. Biz Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü olarak programlara verdiğiniz desteklerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyor Allah razı olsun diyoruz.”ifadelerini kullandı. 

Plaket alanlar arasında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın da bulunduğu kurum yetkilileri ise, yaptıkları yardımları sadece Allah rızası ve halkın ihyası için yaptıklarını dile getirerek platform yetkililerine teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler. (Zeki Aras-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir