• DOLAR 32.603
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2503.163
  • ...
Esrarengiz araç tedirginlik yaratıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Haftalardır park edildiği yerden alınmayan esrarengiz araç, çevre sakinlerini tedirgin ederken çeşitli söylentilere de neden oluyor. 

Ziya Gökalp Mahallesi 80. Yıl Caddesi üzerinde Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binaları ve lojmanları arasında 1 aydan bu yana park halinde bulunan sahibi meçhul 72 AH 860 plakalı araç, çevre sakinlerini tedirgin etti. 

Kime ait olduğu bilinmeyen meçhul araçla ile ilgili defalarca emniyet birimlerine başvuran vatandaşlar, buna rağmen araç ile ilgili şu ana kadar hiçbir işlem yapılmamasına bir anlam veremiyor. 

Bazı çevre sakinleri, “Aracın buraya nasıl geldiğini bilmiyoruz. Bir sabah kalktık baktık araç burada, günler geçti ama ne alındı nede ilgilenen oldu. Emniyet birimlerini aradık ancak bir sonuç alamadık. Burası araç park yeri değil ama ne olduğu belli olmayan bu araç, nerdeyse 40 gündür burada.  Hatta araçla ilgili söylentiler bile dolaşmaya başladı. Bu bölgede dinleme amaçlı park edildiği bile fısıltı şeklinde dillendiriliyor. Biz her ne kadar inanmasak da yine de tedirgin oluyoruz. Yetkililerden bu duruma son verilmesini ve eğer araç sahibi aracını alamayacaksa en azından trafik ekipleri tarafından buradan çekilebilir.” şeklinde konuştular. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir