• DOLAR 32.58
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.023
  • ...
Ana sınıfı öğrencilerine oyuncak dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ile birlikte Ergani Kız Teknik Meslek Lisesi okul öncesi öğrencilerinin kendi el emekleri ile yaptıkları oyuncakları İnce Hıdır Sakız Burnu İlkokulu ve Akçakale Aydoğdu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine dağıttı.

 

Ergani Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri tarafından köylerde okul öncesi eğitim gören miniklere yönelik oyuncak kampanyası başlatıldı.

 

Okul öncesi öğrencileri tarafından el emeğiyle yapılan oyuncak ve öğrenci velileri tarafından alınan kırtasiye malzemeleri, İnce Hıdır Sakız Burnu İlkokulu ve Akçakale Aydoğdu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine verilmek üzere köylere götürüldü.

 

Miniklere oyuncak dağıtımı törenine katılan İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinin hayata geçirdiği aktiviteyi anlamlı bulduğunu belirterek, bu aktivite ile birlikte okullar arasında sinerji ve motivasyonun sağlandığının altını çizerek, çalışmada emeği geçen başta idareci ve öğretmenler olmak üzere; öğrencilere teşekkür etti. (Veysi Demirci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir