• DOLAR 32.433
  • EURO 35.355
  • ALTIN 2324.91
  • ...
Batman'ın mahalle ve köylerinde üç gün elektrik kesintisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle 10,11 ile 12 Mayıs günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği duyruldu.
Açıklamada, yapılacak çalışmalar nedeniyle 10 Mayıs Cumartesi günü 09.00-12.00, 11 Mayıs Pazar günü 09.00-12.00 ve 12 Mayıs Pazartesi günü 17.00-20.00 saatleri arası elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

 

Elektrik kesilecek bölgeler ise şöyle açıklandı:
-Kültür, Bahçelievler, Gap, Belde, Şafak, Fatih, Gültepe, Pınarbaşı, Mahalleleri ve D.Bakır Cad, Tarım,  Valilik, Emniyet Müd., Aydınkonak, Demiryol(Tılmerç) , Güvercin, Kanatlı, Yediyol , Bıçakçı,Demirlipınar,Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı , Yolağzı, Doluca,Yaylıca,Güneşli köyleri ve bağlı mezraları. Bıçakçı Jandarma Karakolu,,Çamlıtepe ve Memursen toki Mahalleleri.

 

-Gültepe, Belde, Mahalleleri ve Bölge Hast, Belediye Su Kuyuları, il Özel İdare, Yeni Sanayi, Hal, Tekstil Kenti, Tılmerç Toki, Bölge Trafik, Karatay, ve Tuğla Fabrikaları, Kösetarla Köyü,Kumtepe Mz.Kayabağı Köyü,Badereş Mz.,Kırmataş Mz.,Beşiri yolu Petrol İstasyonları ve İşyerleri.

 

-Seyitler, Karşıyaka, Hürriyet, Çamlıca, Güneykent, Kuyubaşı Toki Mahalleleri, 2 Adet OG Mesken Müşterisi Ağırlıklı Sulama Tesisleri Baz İstasyonu ve Ticari İş Yerleri.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir