• DOLAR 32.489
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.803
  • ...
Konya Umut Kervanından 95 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Yaklaşık olarak 1 sene gibi bir geçmişi olan Konya Umut Kervanı, Konya’da yaptığı yardım faaliyetleriyle adını duyurmayı başardı.  Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olarak Konya’da faaliyet yapan Konya Umut Kervanı, Nisan ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Konya Umut Kervanı Başkanı Halit Ödemiş, Nisan ayında 95 muhtaç aileye gıda yardımı yapmak suretiyle yüzlerini güldürdüklerini söyledi.

Yardımda bulundukları ailelerin hayır dualarını aldıklarını belirten Ödemiş, ailelere asıl duanın yardımda bulunan yardımseverlere yapılmasını hatırlattıklarını ifade etti. Ödemiş, yardımda bulundukları ailelerin bazılarının Suriyelilerden, bazılarının oldukça mağdur ailelerden, bazılarının ise yetim ve kimsesiz ailelerden oluştuğunu belirterek bu insanların dualarını almanın önemine dikkat çekti.

Ödemiş, şöyle konuştu; ”Umarım ki Allah böyle insanların dualarını geri çevirmez. Herkesin bu duaları almak istediğinden şüphem yok. Bütün yardımsever Konyalı kardeşlerimin bu dualara nail olmak için yardımlarını esirgememelerini bekliyorum. Ve diyorum ki aranızda köprü görevini yapmayı bir ibadet kabul ettiğimizi ve canla başla çalışmalarımızı aksatmadan yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Allah, yardımda bulunan ve yardımda bulunacak tüm kardeşlerimizin hayırlarını kabul etsin, mallarını bereketlendirsin.” dedi.

(İlyas Yavuz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir