• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
Batman`da ilk yardım kursları başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, “Hayat Kurtarmanın İlk Adımını Bizimle Atın’’ projesiyle İlk yardım kursları gerçekleştirecek. Uzman ilkyardım eğitmenlerinin katılımıyla verilecek eğitim, Yeni Kültür Merkezi 1 Nolu Sinema Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı kursiyerlere yaptığı açıklamada, “Hayat kurtarmanın ilk adımını bizimle atın, ilkyardım kursunda eğitim alan ve bu eğitim programında başarılı olan bir kursiyerin hayatının geri kalan kısmında iş yerindeki arkadaşları dâhil aile fertlerine ve arkadaşlarına da bir gün hayati derecede önemli olan müdahalede bulunması gerekebilir. Bunlar yaşanan örneklerle sabittir.” dedi.

Kursa, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli, otel personeli, seyahat acenteleri ve çok sayıda vatandaş katılıyor. İlk Yardım Eğitim Uzmanı Ayşe Çelik tarafından verilen kurslar ilgi görürken, Kurs kayıtları ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde yapılıyor. Katılımın ücretsiz olduğu İlk Yardım Kursları, her pazartesi ve Salı günleri saat 17.30 da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 1 Nolu Sinema Salonunda gerçekleştirilecek.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir