• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır`daki iş makinesi operatörleri belediyeyi protesto etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Bismil’de park yerleri olmadığından dolayı ilçede birçok parke taşlarına zara verdikleri, trafik kazalarına sebep verdiklerinden dolayı sürekli trafik cezasını aldığını ifade eden iş makinesi operatörleri, belediyenin kendilerine yer bulma konusunda yardımcı olamadığını iddia ederek, eylem yaptılar. 

Bugün bir araya gelen iş makinesi operatörleri bir raya gelerek, park için belediyenin kendilerine yer tahsis etmesini istediler. 

Gurup adına konuşan Ebedin Akyıldız park yerini bulamadıklarını belirterek, “Bismil girişinde duruyoruz.  Hem kirlilik yaratıyoruz. Hem de kazalara sebebiyet veriyoruz. Bundan dolayı da sürekli trafik cezasını alıyoruz. Bunun da tek sebebi araçlarımızı park edecek bir yerimizin olmayışındandır.” Dedi. 

Eylemci operatörlerden Edip Akyıldız ise, Bismil Belediyesi yetkilileri ile defalarca görüştüklerini belirterek,  “Ama çoğu zaman bize yardımcı olmadılar. Biz belediyeden bizim araçların park edilmesi için bir yer tahsil edilmesini istiyoruz. Özellikle yol kenarında inşaat sahipleri bizi bulabilecek bir yer tahsis edilmesini istiyoruz. Bismil’de 100’e yakın iş aracı var. Yerimiz olamadığından dolayı bugün olayı protesto etmek ve sesimizi yetkililere duyurmak için arkadaşlarla buraya geldik.” İfadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir