• DOLAR 32.506
  • EURO 34.637
  • ALTIN 2479.79
  • ...
`Kutlu Doğum` etkinliğine destek veren kurumlara plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Koordinatörlüğü tarafından İstasyon Meydanında düzenlenen ‘Kutlu Doğum’ etkinliğinin tanıtım, hazırlık ve düzenleme aşamalarında destek sağlayan toplu taşıma kooperatifleri, yerel medya temsilcileri ve özel kuruluş yöneticilerinin de aralarında bulunduğu kişilere plaket verildi. 

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerinden Selahaddin Yeniay ve Abidin Serin’den oluşan heyetin gerçekleştirdiği ziyaretler oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretler esnasında konuşan Selahattin Yeniay, “Etkinliğin tüm aşamasında  bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm kuruluşlara teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren kuruluş yetkilileri ise böyle hayırlı işlere kendilerini de ortak ettikleri için Peygamber Sevdalıları Platformuna kendilerinin teşekkür borçlu olduklarını ifade ettiler. Bu tür maddi çıkar gözetmeyen sadece Allah rızası için yapılan tüm faaliyetlere, özellikle de Peygamberimizle alakalı etkinliklere her zaman destek olacaklarını dile getirdiler. (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir