• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
300 TL için eşini öldürdü iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İstanbul’un Bağcılar ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi`nde geçen hafta meydana gelen olayda 37 yaşındaki Remziye E.’nin kocası Celal E. tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edildi. 

Remziye E.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından hafta sonu Batman’a getirilerek yakınları tarafından Tilmerç mezarlığına defnedildi. Olayla ilgili İlke Haber Ajansı’na konuşan Remziye E.’nin çocukları Zehra E.(17), Orhan E. (14) ve sara hastası olan Ali Haydar E (10), babaları Celal E.’nin annelerini döverek öldürdüğünü ileri sürerek babalarının cezalandırılmasını istediler. 

 “Annemin can çekişmesini izlediler”

Babası Celal E.’nin annesi Remziye E.’nin kafasına ütüyle vurarak öldürdüğünü iddia eden Zehra E, olayı şöyle aktardı: “Annem iki ayda bir sara hastası olan kardeşim Ali Haydar’ı tedavi için Batman’a gidiyordu. Annem kardeşimin tedavisi için yapılan para yardımını aldıktan sonra tekrar eve geldi. Babam, annemden bu parayı istedi. Annem ise bunun kardeşimin tedavisi ve ilacı için olduğunu söyleyip vermedi. Bunun üzerine ‘Evimden git.’ diyerek annemi kovdu. Annem de ‘Ben gitmiyorum, sen git.’ diye cevap verdi. Babam, annemi sopayla dövdü. Daha sonra ütüyle kapasına vurdu. Babam ile yengesi Elif E; annemin can çekişmesini görmüşler, oturmuşlar annemin ölmesini beklemişler. Annem öldükten sonra da, annemi hastaneye götürmüşler. İkisi de suçlu, annemin ölüm sebebi bunlardır.” dedi. 

“300 TL’yi vermediği için yegenimi katletmiş”

Remziye E.’nin dayısı M. Emin Okta ise katil zanlısı Celal E.’nin yeğenini para yüzünden öldürdüğünü söyleyerek; “Onu öldürdüğü zaman gitmiş elbiselerini değiştirmişler. Yarım saat, bir saat orada beklemişler, açıkca onu ölüme terk etmişler. Elbiselerini de değiştirmişler, bir şey olmamış gibi gelip evi de temizletmişler. Sonra hastaneye hurda bir arabayla getirmiş. Açıkçası ölüme terk etmiş. Bunların olmasının tek sebebi sara hastası çocuklarının 300 TL tedavi parasıdır. 300 TL’yi ona vermediği için benim yegenimi katletmiş. İnsan çocuğunun tedavi parasınıi alabilir mi? Zaten onlara bakmıyor, üstüne de devletten alınan parayı onlardan almak istiyor. Celal E.’nin işlediği bu cinayetin cezasız kalmamasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)    

Bu haberler de ilginizi çekebilir