• DOLAR 32.586
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2430.285
  • ...
Başarılı öğrenci ve ailelerine hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman İMKB Belde İlkokulu aile birliği ve okul idaresi, “Başarı yolunda okul-aile el ele”  projesi kapsamında okulda başarılı ve örnek davranış sergileyen 40 öğrenciyi evlerinde ziyaret ederek hediye verdi. 

Batman İMKB Belde İlkokulu Aile Birliği Başkanı Abdullah Sevgili, okul aile birliği üyeleri, okul yönetimi temsilcisi, okul rehberlik servisi üyesi, sınıf rehber öğretmenleri, sınıfta örnek davranışları ve başarılı öğrencilere ev ziyaretleri yaptı.

Yaptıkları ziyaret hakkında konuşan İMKB Belde İlkokulu Aile Birliği Başkanı Abdullah Sevgili, “İMKB Belde İlkokulu aile birliği ve okul idaresi ile ortaklaşa yaptığımız “Başarı yolunda -okul aile el ele” projesini 40 aile ile gerçekleştirdik.  Proje kapsamın da başarılı olan 40 öğrencimizi evlerinde ziyaret ettik.  Öğrencilerimize kitap ailelerine de çiçek hediye ettik. Projedeki amacımız başarılı olan öğrencilerimizin çalışma ortamlarını yerinde görmek ve öğrencilerin başarılarını velileriyle paylaşmak, başarılarının devamı için öğrenciyi teşvik etmek, velileri de onure etmek.” dedi.

Evde ziyaret edilen 8.sınıf öğrencisi Tuana Aleyna Karatekin’ in annesi Şükran Karatekin, okul aile birliğini ve okul yönetimini kutlayarak bu tür faaliyetlerin devamlı yapılmasını istedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir