• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ak Partili Vekil, Kılıçdaroğlu`na Twitledi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılıçdaroğlu`ndan savaş çıkaracak çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Başbakan Erdoğan`a Türk savaş gemileriyle ilgili sorduğu sorulara AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan cevap verdi. Kılıçdaroğlu`nun üslubu Ak Partili Turan`ı fena kızdırdı.

Kılıçdaroğlu`nun Turan`ın salvoları karşısında sessiz kalması dikkat çekti.

Twitter`daki o yazışmalar:

Sosyal paylaşım sitesi twitter`daki atışma Kemal Kılıçdaroğlu`nun, "Recep Tayyip Erdoğan`a soruyorum: Gazze`ye yardım götüren gemilere Türk savaş gemileri nereye kadar refakat edecek? Gazze Limanı’na kadar mı yoksa uluslararası sularla mı sınırlı kalacak? Gazze Limanı’na kadar gidecekseniz seni alnından öpeceğim." ifadeleriyle başladı.

Bülent Turan peşpeşe iletilerle muhalefetin tavrına yönelik tepkisini dile getirdi, Kılıçdaroğlu`na sorularını sıraladı:

- @kilicdarogluk bu nasıl bir uslup. Hukumet siyasi hesap yaptı gitmedi! diyelim. Siz giderseniz mutlu olur ve opecek bir yerlerinizi buluruz:(

- @kilicdarogluk diyelim hukumet cesur degil!!!. Sizi bekliyoruz Gazze`ye...

- @kilicdarogluk muhalefetin görevi alın öpmek değil, doğru politikaya destek olmak, yanlışsa da yapmayın demektir. Bu nasil bir uslup?

@kilicdarogluk Gazze limanına gidilirse Eylül sonunda BM`de Filistin`in tanınmasi güçleşir deniyor, bu yüzden mi gidilsin istiyorsunuz yoksa?

@kilicdarogluk İsrail avukatlığının gereği midir bu tahrik ve uslupsuz yaklasim?

@kilicdarogluk adınıza gönderilen twitten haberiniz var mı sn K.K. Yoksa bu üslupta bir twitt bu ülkenin anamuhalefet liderine ait olamaz.

@kilicdarogluk CHP`nin İsrail politikasını bileniniz var mı?

@kilicdarogluk daha önce İsrailin yaptığı yanlışlardan birini olsun eleştirebilseydiniz bu twitinizin belki anlamı olurdu. Komiksin KK.

@kilicdarogluk Gazze`de çocuklar ölürken ne işiniz var oralarda diyen siz degil miydiniz?

@kilicdarogluk One Minute çıkışında dünya ayağa kalkarken bile "eyvah ekonomi mahvolacak" demeseydiniz de bizde sizin alnınızdan öpebilseydik.

@kilicdarogluk Kılıçdaroğlu`nu kendi haline mi bıraksak!

HABER 7

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir