• DOLAR 32.458
  • EURO 34.805
  • ALTIN 2439.902
  • ...
Özdemir, `Yeni Çevre Yolu Batman İçin Çok Önemli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman`ın çehresini değiştirecek ve trafik sorununu çözecek çevre yolu çalışmalarını yerinde inceledi. İl Başkanlığı döneminden bu yana yakından takip edip ilgilendiği çevre yolu yapım çalışmalarının planlandığı gibi sürdüğünü belirten Özdemir, Batman Çevre Yolu`nun 2012 yılı ortasında tamamlanmasını öngördüklerini yeni çevre yolu Batman için çok önemli olduğunu söyledi.

 

Batman Karayolları 97. Şube Şefi Fehmi Değirmen ile birlikte yol çalışmalarını yerinde denetleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Özdemir, çalışmaların hızla sürdüğünü ve yeni çevre yolunun Batman`a trafik konusunda büyük rahatlama sağlayacağını söyledi. 5 adet grup köprünün yer aldığı çevre yolunun maliyetinin 50 milyon TL`yi bulduğunu vurgulayan Özdemir, "Bu Batman için çok büyük bir yatırım. Batman`ın gelişimine büyük katkı sağlayacak çevre yolu şehrin gelişim yönünü de belirleyecektir. Batman çevre yolu ile daha modern ve gelişmiş bir kent haline gelecektir" dedi.

 

Batman-Hasankeyf yolunun 20 kilometrelik bölümü ile yeni havaalanı yolunun asfalt beton yapılacağı müjdesini de veren Özdemir, yapımı devam eden yolların tamamlanmasıyla Batman`ın ulaşım konusunda problemlerini büyük oranda çözeceğini dile getirdi.

M.Sıddık Demir-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir