• DOLAR 32.286
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2439.779
  • ...
Kutlu Sevda İçin Haydi Kazlıçeşmeye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhammet Şerif / Doğruhaber 

Haydi KAZLIÇEŞMEYE! Sevdaya Şahitlik Etmeye...

Hüseyni Mektebin Güzel İnsanları, Aziz Peygamber Sevdalıları! Gelin içinde bulunduğumuz kutlu mevsimde, Hz. Resul-i Ekrem’i yüzbinlerle beraber meydanlarda andığımız anda, daha fazla sevap kazanmamız için RAHMET YAĞMURLARINI ÜZERİMİZE YAĞDIRAN yüce saltanatın yegâne sahibi Allah-u Teâlâ’ya, bu mübarek günlere şahitlik etmeyi bizlere nasip ettiği için şükredelim.

Gelin, YÜRÜYEN KURAN HZ. MUHAMMED (sav)’in kutlu ve nurlu doğumu sebebiyle, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan mevlit etkinliklerine ailemizle, akrabalarımızla, işçilerimizle, dava arkadaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla, mahalle arkadaşlarımız ve komşularımızla katılalım.

Şanı yüce Rabbimizin; ‘Sen olmasaydın, Sen olmasaydın Habibim, kâinatı yaratmazdım’ dediği canların canı, gönüller sultanı Hz. Muhammed (sav)’e layık olmak ve şefaatine nail olmak için, sevdamızı ve aşkımızı meydanlarda haykıralım ve biatimizi yenileyelim.

Gelin, kendini üstün gören müstekbirlerin, zalimlerin, zorbaların, tağutların, diktatörlerin saltanatlarını, getireceğimiz tekbir ve salâvatlar ile yıkabileceğimiz yerlerde buluşalım. Haykırışlarımızla onların kirli ve çirkin yüzlerini ortaya çıkaralım.

Gelin, kalplerimizin gülü ve süsü Yürüyen Kuran Hz. Muhammed (sav)’in mübarek kutlu doğumu münasebetiyle, 27 Nisan Pazar saat 14.00’da İSTANBUL KAZLIÇEŞME MEYDANINDA ülkenin dört bir yanından katılımın olacağı ve gazetemizin genel yayın yönetmeni muhterem Mehmet Göktaş Hoca’nın konuşmacı olarak katılacağı “BÜYÜK MEVLİT ETKİNLİĞİ”ne hep beraber iştirak edelim.

Sevgimizi, bağlılığımızı, biatimizi bir kez daha tazeleyelim. O yüce Zatın ismini yüceltebileceğimiz kadar yüceltelim. Bizlerin karanlıklardan aydınlıklara çıkmasına vesile olan Efendimize sadık kaldığımızı gösterelim.

Daha önceleri İslam davasına ve kendisine sahip çıkacağımıza söz vermişsek de, ülkeyi bayram havasına bürüyen nurlu Nisan ayında olduğumuz için bir kez daha söz verelim.

Ahdimizi bozmamak için, gelmiş ve gelecek tüm insanların en hayırlısı olan Hz. Resul-i Ekrem’in ümmetinden olduğumuz için; üzerimize düşen tüm sorumluluk ve yükümlülükleri eksiksiz yerine getireceğimize kasem edelim.

Yaşadığı zaman süresince insanların en güveniliri, en güzel ahlaklısı, en hoşgörülüsü, en emniyetlisi, en korkusuzu, en çok Allah’tan korkanı, en çok itimat edileni olan Efendimizin ümmetinden olduğumuz için; hal, hareket, tavır ve davranışlarımıza dikkat edip bir Peygamber Sevdalısı olarak insanlara örnek olacağımıza dair yemin edelim.

Nebiler Serveri’nin ümmetinden olduğumuz için şanı yüce Allah’a şükredelim. Bizleri bu mübarek mevsime yetiştiren, bizleri Peygamber Sevdalılarından eyleyen, bizleri zor ve zahmetli şartlarda mukaddes İslam davasının daha ileriye gitmesi için çalışan Müslümanlardan kılan kâinatın yaratıcısı ve dengede tutucusu Allah-u Teâlâ’ya şükredelim.

Bizlere; menfaatperestlerin, riyakârların, gösterişte bulunanların, zevki için mükâfatları tepenlerin, gazaba uğramışların, yoldan çıkmışların ve fisk-u fücur içinde olanların yaptıklarını yapmayıp, sırat-ül müstakim yoldan giden muvahhitlerle aynı davaya mensup olmayı nasip ettiği için yüceler yücesi Allah-u Teâlâ’ya şükredelim.

Bizleri; yaşadığımız zaman diliminde İslam dininin gerekliliğini yerine getirdiğinden, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğinin afişlerini astığından, mevlit etkinliklerini organize ettiğinden dolayı tağut ve mürtetlerin saldırı ve tehditlerine maruz kalmasına rağmen Hüseyni bir direniş sergileyen metanet sahibi mümtaz şahsiyetlerden eylediği için mustazafların Rabbine hamd edelim.

Tehdit, saldırı, karalama, engelleme, iftira ve benzeri durumlardan sonra bile, kutlu doğum etkinliklerinin sekteye uğramaması ve eksiksiz olması için ve de şanlı Nebi (sav)’in daha iyi tanınması ve sünnetine tabi olunması için gayret gösteren ve emek sarf eden fedakârlık timsali Peygamber Sevdalılarından eyleyen Allah-u Teâlâ’ya okyanuslardaki canlılar adedince şükredelim ve Hz. Resul-i Ekrem’in nurlu yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağımıza bir kez daha söz verelim.

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü organizesindeki geniş katılımlı büyük kutlu doğum etkinliğine iştirak etmek üzere, bu Pazar saat 14.00’da ZEYTİNBURNU KAZLIÇEŞME MTİNG ALANINDA buluşmak temennisiyle…

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir