• DOLAR 32.571
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.09
  • ...
Kutlu doğuma gelen misafirlerden Mustazaflar Cemiyetine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Diyarbakır`da düzenlediği Kutlu Doğum etkinliği için İngiltere, Danimarka ve İran Kürdistanı’ndan gelen Mela A.Mecit, Mela Celaleddin, Ahmet Yasin İbrahim ve Muhammed A.Rahman Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi’ni ziyaret etti. 

Misafirleri, Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Teymur ve Mustazaflar Cemiyeti İlim Araştırma Komisyonu Başkanı Molla A.Rahman İçlek karşıladı. 

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun davetlisi olarak Türkiye’ye geldiklerini belirten misafirler, Diyarbakır’da düzenlenen kutlu doğum etkinliğine katıldıklarını söylediler. 

Kutlu doğum etkinliğine katılmalarının ardından bölgedeki İslami faaliyetlerini sürdüren dernekleri ziyaret etmek amacıyla Mustazaflar Cemiyeti’ni ziyaret ettiklerini ifade eden misafirler, burada özelde Ortadoğu’da ve dünyada Müslümanlara yapılan zulümlerin sebeplerini konuşarak fikir alışverişinde bulundular. 

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Teymur, ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirerek, “Kutlu doğum etkinliği için gelen misafirler bizleri de ziyaret ettiler. İran Kürdistan’ından, İngiltere ve Danimarka’dan geldiler. Bizler bu misafirleri Peygamber Sevdalıları Platformu’nun üyesi olarak ağırladık. Kendilerine burada yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz anlatmaya çalıştık. İslam ümmetinin içinde bulunmuş olduğu zor şartlardan nasıl kurtulabilir diye fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretler inşallah hayırlara vesile olur.” dedi. 

Mustazaflar Cemiyeti yetkilileri, çalışmaları hakkında bilgilendirdikleri misafirlere binayı gezdirdiler.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir