• DOLAR 32.55
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2443.994
  • ...
Erdoğan: Paralel Yapıyla Helalleşmek Yok Hesap Soracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti İl Başkanları Toplantısı`nda konuşan Erdoğan, paralel yapı ile mücadele konusunda da asla taviz verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan, şu mesajları verdi:

 "DÜŞMANIN BİLE ŞEREFLİSİ OLSUN"
"Anadolu`da `Allah, düşmanın bile şereflisini versin` denilir. Öyle rakiplerle, muarızlarla mücadele ettik ki maalesef şeref yoksunuydular. İşte biz her yönden böyle namertçe saldırıya maruz kaldık."

"BU NAMERTLİKLERİ NASIL UNUTALIM"
"Bir balkon konuşması yapalım, bütün olanları, o ahlak dışı saldırıları, namertlikleri, alçaklıkları unutalım, üzerine bir çizgi çekelim istediler. 30 Mart öncesinde yapılanlar öyle kolayca unutulacak, üzeri çizilecek, affedilecek şeyler değildi. Bunların hesabı sorulacak.

"MİLLET HESAP SORMAMIZI İSTİYOR"
"Paralel yapının devlete yönelik saldırılarının hesabı mutlaka sorulacak. Milletimiz de zaten bizden bunu istedi. 30 Mart`ta milletimiz ortaya koyduğumuz planlarımız, projelerimiz, vizyonumuz kadar işte bu Türkiye düşmanlarından hesap sormamız için de bizlere yetki verdi."

"YARGI YASAMA YÜRÜTME ÜZERİNDE DEĞİL"
"Adana`da bir nöbetçi mahkeme ayarlanıyor, verilen karara bakın. Tutuksuz yargılanmak üzere emniyet mensupları serbest bırakılıyor. Eleştiri aldıktan sonra da kalkıyor, bizleri de kastederek yaptığı açıklamaya bakın. `Yargı mensubu sokağa çıkıp konuşmaz, yargı mensubu kararlarıyla konuşur.` Bunların önce haddini bilmesi lazım. Yasamanın yürütmenin tamamen üstünde, `varsa yoksa benim` diyeceksin. Yok böyle bir şey."

"CHP`NİN ÖRGÜTLE İŞBİRLİĞİ UNUTULMAZ"
"Muhalefet partileri hiçbir şey yaşanmamış gibi davranıyor. Hiç kusura bakmasınlar, o yapılanların üzeri örtülemez, o yapılanlar unutulamaz. CHP genel müdürünün, Türkiye düşmanı o hain örgütle yaptığı işbirliği ve ittifakı inanın biz unutsak da millet unutmaz, tarih asla unutmaz. Ankara caddelerinde CHP genel müdürünün yaptığı bozkurt işareti hafızalardan silinmez."

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir