• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
İl koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana Valiliği Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Koordinasyon Kurulu Üyeleri’nin katıldığı toplantıda konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, vatandaşa hizmet sunma adına gayret gösteren herkese teşekkür etti.

Vali Coş, Adana`da devletten alınan ödeneklerin kullanımında bir atalet durumu yaşandığını belirterek, “Zamanında gerçekleşmeyen projeler ve doğru kullanılmayan ödenekler konusunda hepimizin bir şeyler yapması lazım. Vatandaşımıza hizmet verecek projelerin bir an önce hizmete açılması konusunda bürokrasiyi hızlandırmanız gerek." dedi. 

Hayata geçirilecek projelerin ihalelerinin bir an önce yapılmasını da isteyen Vali Coş, "İhale dosyalarımız hemen hazırlanmalı ve elimizde olmalı. İhalelerin açık, şeffaf ve rekabete imkân veren ölçülerde yapılmasını sağlamalısınız. Piyasada o işi hangi fiyata yaptırabiliyorsanız ihalede de bu fiyatı göz önüne alarak gereğini yapmalısınız. 50 kuruşluk malı bir liradan alırsak bu milletin parasını boşa harcamış oluruz. Eskiden ödenek sıkıntısı nedeniyle işler aksardı. Şimdi ödenek bol ama yine işler tam hızıyla gitmiyor. Buna derhal bir çözüm bulmamız şart." diye konuştu. 

Vali Coş`un konuşmasının ardından kamu kurum temsilcileri, 2014 yılı için öngördükleri proje ve bütçe gelir giderlerine yönelik sunumlarını gerçekleştirdi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir