• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kutlu Doğum ayı münasebetiyle indirime davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - 20 Nisan 2014 günü Diyarbakır Newroz Parkı Miting Alanı`nda düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği hazırlıklarını sürdüren Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, esnafı kutlu doğum münasebetiyle indirim kampanyaları düzenlemeye davet etti.

Her sene bir coşku ve heyecanla kutlanan Diyarbakır Kutlu doğum etkinliği hazırlık çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Koordinatörlüğü yetkilileri, her yıl olduğu gibi bu sene de bir dizi tavsiye ve önerilerde bulundu. 

Diyarbakır il Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kutlu doğum etkinlik hazırlıklarının son aşamaya geldiği belirtilerek, "İnşaallah ayın 20`sinde Peygamber Sevdalısı halkımızla efendimizi (sav) bir kez daha yad edeceğiz. Bu amaçla kutlu doğum ayı münasebetiyle tüm kardeşlerimizden ricamız, Muhammedi sevdayı her alana yaymamızdır. Bu amaçla her kesimden ve her sınıftan kardeşlerimizi, tüm ev, cadde, sokak, araba ve işyerlerimizi Muhammedi boya ile boyatmalıyız. Efendimizin (sav) bizlere en büyük iki emaneti olan Kur`an ve Sünnet`e bağlılığımızı artırmalıyız. Bu amaçla Kur`an- ı Kerim ve Siyer-i Nebi`yi iyice okumalı ve yaşamımıza hakim kılmalıyız. Bununla birlikte tüm esnaf kardeşlerimizi Kutlu doğum ayı münasebetiyle özellikle de etkinliğimizi yapacağımız hafta boyunca indirim kampanyaları düzenlemeye, bunu da işyerlerine asacakları etiketler ile ilan etmeye davet ediyoruz." denildi.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir