• DOLAR 32.502
  • EURO 34.944
  • ALTIN 2434.133
  • ...
Tek başlarına 3 milyon salavat çektiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu`nun bu seneki kutlu doğum etkinliğinde başlattığı Hz. Muhammed`e (sas) hediye edilmek üzere ‘Her güne binler salavat’ kampanyası sürüyor. 

Kampanyaya destek veren Nuriye Narin (75) ile Fatma Demir (65), Hz Muhammed`e (sav) hediye edilmek üzere 3 milyon 250 bin salavat çektiler. 

3 aydan beri slavat kampanyasına destek olmak üzere gece-gündüz demeden salavat çeken ve bir milyon 250 bin salavat-ı şerifi okuyan Narin, “Bu salavatları Allah’ın rızasını ve Hz. Muhammed`in (sav) şefaaitini kazamak için okuyorum. Peygamber sevdalılarının düzenlemiş olduğu bu kampanya için kendilerinden Allah razı olsun.” dedi. 

Aynı şekilde 4 aydan beridir salavat kampanyasına destek olan ve 2 milyon salavat çeken Fatma Demir (65) ise, "Bu kampanyayı başlatanlardan Allah razı olsun çok güzel bir kampanyadır. Ailece salâvat çekiyoruz Zikirmatik elimizden düşmüyor. Günde binlerce salâvat çekiyorum. Herkesi dillerinden salâvatı düşürmemeye davet ediyorum." dedi. 

Narin ve Demir kutlu doğum programlarına her yıl ailece destek olarak katıldıklarını belirterek, etkinlikleri düzenleyenlere sürekli duacı olduklarını kaydettiler. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir