• DOLAR 32.553
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2444.305
  • ...
ÖLÜM KALIM SAVAŞI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tanzanya`da bir zebra, aslana yem olmaktan son anda kurtuldu. Bu ilginç an bir çok doğa fotoğrafına imza atmış 63 yaşındaki ünlü Vahşi Hayat Turları operatörü Thomas Whetten tarafından görüntülendi.

Ngorongoro Parkında gezinen Thomas Whetten, bir kadının "koşun, koşun, aslanlar bir zebrayı parçalıyor" feryadı ile makesine sarıldı ve deklanşöre ard arda basarak inanılmaz kareler çekmeyi başardı.   

Çamurluk arazide zebraya yaklaşan iki aslanlardan bir tanesi arka taraftan gelerek zebrayı pençeleriyle yakalamaya çalıştı. Aslan, zebrayı yere indirerek parçalamaya niyetliydi ama hiç beklemediği bir çifte darbesiyle dünyasını şaşırdı. Zebranın can havliyle attığı çifte aslanın suratına denk geldi.

Birkaç saniye içinde gelişen vahşi yaşam savaşında aslan yediği çifte darbesiyle yere düştü. Zebra diğer aslan kendisine ulaşamadan kaçmayı başardı.

Tur operatörü Thomas Whetten, "Çamurun içinde dehşet verici bir yaşam savaşı söz konusuydu. Boğuşan iki hayvandan bir biri bir diğeri yerde kalıyordu. Ama kazanan o müthiş çifteyi indiren zebra oldu... Bu müthiş bir görüntü oldu. Hatta tüm belgeselerden daha iyi oldu. Çünkü bu güne kadar çok az zebra ölümcül pernçelerden kurtulmayı başardı" dedi.

FOTOGALERİYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
kullan

(express.co.uk - Türkiye, Milliyet)

Bu haberler de ilginizi çekebilir