• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Karatay'da muhtarlar mazbatalarını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA -Törene Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve azalar katıldı.

 

 

Mazbata töreninden önce söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mahalle muhtarlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. "Bizler bu görevlerin emanetçisiyiz. Emanete en iyi şekilde sahip çıkmamız lazım." diyen Hançerli, yeni bir 5 yılda mahallelere ve özellikle Karatay'a güzel hizmetler vereceklerini söyledi.

 

 

6360 sayılı kanun gereği köy ve beldelerin mahalle statüsüne geçmesiyle mahalle sayısında artış olduğunu kaydeden Hançerli, "Güçlü bir belediyeyiz. Karatay'ın imarı noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." dedi.

 

 

Ardından söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yerel yönetimlerde yeni değişiklikler olduğunu belirterek 6360 sayılı yasanın yeni bir dönüşüm sağladığını kaydetti.

 

 

Bu dönüşüm içinde birçok hizmet merkezden planlı bir şekilde ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve yeni birimler tarafından sağlandığını ifade eden Kaymakam Altıntaş, hizmetlerin sağlıklı, etkin ve verimli olarak sunulacağının göstergesi olduğunu dile getirdi.

 

 

Mahalle muhtarlarının ise bu hizmetlerin sağlanmasında aracı görevi yürüteceklerini vurgulayan Altıntaş, "Muhtarlarımız kamu kurum ve kuruluşlarla ne kadar iş birliği içerisinde olurlarsa işin sağlıklı yürümesi gerçekleşmiş olacak." dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Karatay mahalle muhtarlarına mazbataları törene katılan protokol tarafından verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir