• DOLAR 32.549
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2443.224
  • ...
Serbest muhasebecilere seminer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasının mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik düzenlemiş olduğu eğitim çalışmaları, ‘Kurumlar Vergisi’nde önem arz eden konular’ semineriyle devam edildi.

Konya SMMM Odası web sitesinden canlı yayınlanan ve oda üyelerinin yoğun şekilde katılım sağladığı bilgilendirme seminerinin açılış konuşmasını Oda Başkanı İsmail Turan yaptı.

Seminer hakkında bilgiler veren Turan, “Eğitim programımız dâhilinde faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Sadece eğitim seminerleri değil ihtisas kurslarımıza da devam ediyoruz. Bilirkişilik ve İnşaat muhasebesi hakkında ihtisas kurslarımızın kayıtları devam etmekte. İlgilenen meslektaşlarımız oda web sitemizden ihtisas kurslarımıza kayıt olabilirler. Yeminli Mali Müşavirlik ve ihtisas kursumuzda devam ediyor. Düzenlediğimiz eğitimleri sadece Konya değil Türkiye geneli meslektaşlarımız katılım sağlıyor.” dedi. 

Oda Başkanı İsmail Turan’ın konuşmasından sonra Ankara SMMMO Sekreteri Nevzat Akkaya, SMMM Zübeyir Ülger, Eski Gelirler Baş kontrolörü İrfan Vural tarafından Kurumlar Vergisi’nde önem arz eden konular hakkında detaylı sunum yapıldı.

(İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir