• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
`Gittiğimiz her evde İslam`ı anlattık`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ergani`de seçim sonuçlarını değerlendirerek partililere seçimlerle alakalı bilgi verdi.

“Bizim için 10 insanın hidayetine vesile olmak 10 belediyeyi kazanmaktan daha hayırlıdır”

HÜDA PAR’ın seçim çalışmalarının birçok insanı olumlu etkilediğini ifade eden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, “Bu sürede birçok insanla tanıştık, hakkımızdaki yapılan kötü propagandaları kırdık. Arkadaşlarımızın parti broşürlerini verdiği bir ev, arkadaşlarımıza çay ikramında bulunuyorlar. Partili arkadaşlarımız çay içerken ev sahibine İslamı anlatıyorlar ve aradan bir kaç gün geçtikten sonra ev sahibinin eşi broşürdeki cep telefonumuzu arayarak. Şunları söylüyor: ‘Allah sizden razı olsun. Benim eşim 14 yıldır secde ettiğini görmedim sizin vesilenizle namaza başladı. Bizim eve tekrar gelmenizi istiyoruz.’ diyerek teşekkür ediyor. Bu bizim için belediye kazanmaktan daha hayırlıdır. Resulullah buyuruyor:  ‘Bir insanın hidayetine vesile olmak, dünyadaki her şeyden daha hayırlıdır.’ Bizim için 10 insanın hidayetine vesile olmak 10 belediyeyi kazanmaktan daha hayırlıdır." ifadelerine yer verdi. 

“Gittiğimiz her evde İslam’ı anlattık”

Davalarının sadece Allah rızası olduğunun altını çizen Yapıcıoğlu, “Allah ayağımızı hak yoldan kaydırmasın. Biz her zaman “Allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu yapsın.” diyoruz. Belki biz seçimleri kazanmadık ama Allah`ın rızasını kazandık. Gittiğimiz her evde İslam’ı anlattık. Amacımızın parti olmadığını söyledik ve ‘Parti bizim için bir araçtır’ dedik. Eğer amacımız parti olsaydı, insanlara Resulullah`ın hayatını anlatmaz partimizi anlatırdık. Biz her zaman şunu dedik: ‘Yanlış adaylarla kazanacağımıza doğru adaylarla kaybedelim” şeklinde konuştu. (Veysi Demirci - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir