• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`12. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri` yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – Çukurova Üniversitesinin ev sahipliğinde ‘12. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’ gerçekleştirildi. Etkinliğin açılışını Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy birlikte yaptı. 

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen etkinliğikte 26 üniversite stant açtı. Tanıtım Günleri’ne, lise ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eğitimci ve velilerin de katıldığı etkinlikte, üniversite tercihi aşamasındaki lise öğrencileri, seçmek istedikleri üniversiteleri daha yakından tanıma fırsatı buldu. 

12. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’nin açılışını yapan Rektörler Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Prof. Dr. Adem Ersoy, üniversite ile özel eğitim merkezlerinin stantlarını tek tek ziyaret ederek hoş geldiniz dedi ve kuruluşlar hakkında bilgi aldı. Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne ait stantta bulunan farklı deneyleri uygulayan rektörler, dikkatlerin bir anda bu alana çevrilmesine neden oldu. Prof. Dr. Kibar ve Prof. Dr. Ersoy ardından da, Çukurova Üniversitesi Fotoğraf Kulübü hatıra perdesi önünde de fotoğraf çektirdi.  (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir