• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
ANF`den seçim provokasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-  Yaptığı asılsız ve yalan haberlerle seçim öncesi ortamı provoke etmeye çalışan ANF’nin,  “Nusaybin Jandarma Komutanlığı’ndan provokasyon” başlıklı haberi ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan HÜDA PAR Nusaybin İlçe Teşkilatı, ANF sitesini kınayarak iddialarla partilerinin ilgisinin olmadığını belirtti.

PKK ekseninde yayın yapan ve her haberinde provokasyon çağrısı olan ANF’nin  “Nusaybin Jandarma Komutanlığı’ndan provokasyon” başlıklı haberi ile ilgili HÜDA PAR tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Seçim çalışmalarını yapan ve ANF’nin de sözcülüğünü yaptığı parti mensupları (BDP) bölgede yaşadıkları oy kaybını önlemek kamuoyunu baskı altında tutmak için adımızı kullanarak halkı tehdit etmeye yönelik asılsız ve provokatif bir haberdir.” İfadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, “Hür Dava Partisi Nusaybin ilçe teşkilatı olarak söz konusu köyde olan gerginlikte taraf olmadığımızı ve bölgenin diğer kesimlerindeki mahalle muhtarlıkları yüzünden çıkabilecek gerginliklere de taraf olmadığımızı ve tasvip etmediğimizi önemle belirtiriz.” Denildi.

Açıklamada,  iddiaların partilerine ve camialarına yönelik karalama, yalan ve provokasyona yönelik yapılan bir haber olduğu kaydedilerek, sözkonusu PKK’ye yakınlığı ile bilinen  internet sitesi provokatif habercilikten dolayı kınandı.

Açıklamanın sonunda, “Kamuoyunu ve özelde Nusaybin halkımızı bu konuda duyarlı olmaya ve seçime yönelik yapılan bu tür provokasyon içerikli haberlere karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz. “ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir