• DOLAR 32.518
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2433.884
  • ...
Ceylanpınarlı STK`lar başkan adaylarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ceylanpınar’da faaliyet yürüten sivil toplum örgütleri, 30 Mart mahalli seçimlerinin sağduyulu bir ortamda geçmesi için belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi.

Öğretmen evinde yapılan toplantıya; HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Metin Demir, AK Parti Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Uçar, BDP Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan’ın yanı sıra birçok partiden yetkililer de katıldı.

Ceylanpınarlı sivil toplum örgütleri adına basın açıklamasını Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Turan okudu. Turan açıklamasında “Belediye başkan adaylarımız aylardır dolaşmakta, kendilerini tanıtmakta ve projelerini anlatmaktadır. Şuana kadar ki propaganda sürecinde tatsız bir olayın yaşanmaması, parti adaylarının ve partililerin birbirine saygı duyarak bu süreci tamamlamaları, taktire şayandır. Bu olumlu süreç, sonrası atmosferin de olumlu geçeceğinin işaretidir.”dedi. 

Seçimin şölen havasında geçmesini umduklarını kaydeden Turan,”Herkesin buna özen göstermesini bekliyoruz. Herkes, halkın iradesine saygı duymalı, kimse kimsenin oyuna ve iradesine gasp etmemelidir. İnsanların tercihine saygılı olmalıdır. Tercihlerine ipotek koyulmamalıdır. Şunu da hatırlatalım ki belediye başkanlığını kazanacak olan kimse, beli kesime değil, tüm Ceylanpınar’a hizmet etmelidir. 30 Mart 2014 Mahalli Seçimleri’nin Ceylanpınar’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ceylanpınarlı sivil toplum örgütlerine bu anlamı davranışlarından dolayı teşekkür eden HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Metin Demir, “ilçemizde huzurlu bir seçimin geçmesi için yapılan bu toplantıyı önemsiyor, bizlere yapılan sağduyu çağrılarını da çok anlamlı buluyorum. İlçemizde huzurlu bir seçimin geçmesini temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Toplantıda belediye başkan adayları ayrı ayrı konuşma yaparak, bu örnek ve anlamlı toplantı için Ceylanpınarlı sivil toplum örgütlerine teşekkür ettiler. (Mustafa Kaynak – İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir