• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
KİÖP, `Youtube`nin kapatılmasını destekliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİT- Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformunun 467.’sini gerçekleştirdiği bu haftaki basın açıklamasının konusunu, erişim durdurulan Amerikan Youtube İnternet sitesi, Mısırdaki hukuksuz idam kararları ve yaklaşan yerel oluşturdu. 

Basın açıklamasını insan hakları aktivisti  Zahid   Mollareceboğlu`nun  okuduğu  açıklama için toplanan  halk da, “Söz konusu olan ulusal güvenlikse Youtube teferruattır”, “Başörtü yasakçılarına oy yok”, “Başörtüsü ile alay edenlere oy yok” pankartlarını ve  Aynı CHP belediye başkan adayı Sefa Sirmen`in başörtüsü ile alay ederken çekilen resmini taşıdılar. Program sırasında çevrede toplanan CHP’lilerin sataşmalarına rağmen basın açıklaması devam etti ve olaysız bir şekilde bitti. 

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu’nun 467. Hafta Basın açıklamasını okuyan aktivist Mollareceboğlu,  şu ifadelere yer verdi: 

“İnsan hakları ihlalleri ile dolu bir dünyada yaşıyor, insan hakları derneği olarak ve inancımız gereği buna tepki veriyoruz. Son olarak Mısır`da, hukuk kılıfına uydurularak, 529  kişi, gösteri yaparak, tepki haklarını kullandıkları için düzmece suçlarla idama mahkûm edildi. Tüm dünya ise buna seyirci. Amerika ve İsrail orta doğuda ve dünyada kendine bağlı halklar ve yönetimler istiyor. Buna karşı çıkan, boyunduruğuna girmeyen yönetimleri ise, Mısır’da Sisi darbesi ile, Türkiye`de vatan haini Pensilvanya ekibinin yaptığı 17 Aralık darbesi ile, sandık dışı yollarla alaşağı etmeye çalışıyor. Mısır yönetiminin idam kararını kınıyor ve bununla ilgili olarak Türkiye halkının ders çıkartmasını istiyoruz. Yarın Türkiye de Pensilvanya ekibinin çabalarıyla, Amerika’nın güdümüne girerse, aynı zulum ve insan hakları ihlalleri ülkemizde de yaşanacaktır. 

Biz insan hakları derneğiyiz. Hiçbir siyasi parti veya yapının uzantısı değiliz. Önümüzde seçim var,  siyasetin dışındayız ve tarafsızız. Fakat Türkiye`deki uygulamalar, tüm halkı etkileyecekse, Mısır`da olduğu gibi Amerikancı, İsrail güdümlü bir yönetim iş başına gelip insan hakları ihaleleri, katliamlar yapacaksa, ‘Bizler sivil toplum kuruluşuyuz, siyasetin dışında kalalım’ diyemeyiz. Seçim öncesi derneğimizin görüşlerini anlatmak amacıyla bu açıklamayı yapmaktayız. 

17 Aralıkta, İsrail ve Amerika güdümlü,  Allah’ın yardımıyla başarılı olamayan bir darbe girişimine şahit olduk. Sözde  Müslüman, özde Amerikancı  paralel yapı tarafından, yargı darbesi ile  halkın seçim sandığında kazandığı irade çalınmaya kalkıldı. Türkiye’de dinlemediği  yer kalmadı, en gizli sırları CIA ve MOSSAD`a servis etti.  En son Youtube`e düşen ses kayıtları, vatan haini Pensilvanya ekibinin , bu ülkenin sırlarını dışarıya nasıl istihbarat ettiğinin en güzel kanıtıdır.

Türkiye’nin güvenliği ile ilgili sırları servis eden başta Youtube olmak üzere tüm internet sitelerinin kapatılmasını sonuna kadar destekliyoruz. Söz konusu olan bu ülkenin, halkın can güvenliği ise gerisi teferruattır. 

Türkiye`de  90 yıldan beri insan hakları ihlalleri yapan, İngilizlerin kurduğu parti CHP, siyonizm güdümlü, vatan haini Pensilvanya ekibiyle iş birliği yapıp, hala yolsuzluk senaryolarıyla halkın özgür iradesini çalmak için çırpınırken, Vatan haini Pensilvanya medyası da, Müslümanlardan para toplayarak kurdukları TV’lerinde, utanmadan CHP adaylarını çıkartıp konuşturuyorlar. 

Bunlar iş başına geldiler mi, tekrar Müslümanlara zulmedecek, dine ve dindara düşmanlık edecek, insan hakları ihlalleri yapacaklardır. Bu seçim, vatan hainliklerini son olarak Youtube düşürdükleri ses kaydıyla tescilleyen CİA ve MOSSAD güdümlü Pensilvanya cemaatine, İsrail, Amerika ve  CHP `ye dur deme seçimi olacaktır. Yotube`nin yasaklanması kararına sonuna kadar katılıp, destek verdiğimizi belirtiyor, halkımızı vatan hainlerine karşı göreve çağırıyoruz.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir