• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
HÜDA PAR  Solhan`da görkemli bir mitingi düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- HÜDA PAR Bingöl’ün Solhan ilçesinde seçim mitingi düzenledi. Katılımın yoğun olduğu mitingde HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin ile HÜDA PAR Solhan Belediye Başkan Adayı Vahit Eser birer konuşma yaptılar. 

Şahin: Elhamdülillah kazandık
Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, ulaştıkları herkese İslam’ı anlattıklarını söyledi. 

Solhan halkından destek isteyen Şahin, “30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle adaylarımız belediye makamlarına geleceklerdir. İnşallah yerel seçimleri kazanacağız ve halkımıza hizmet edeceğiz. Bizler aslında bu seçim sürecinde elhamdülillah ev ev, esnaf esnaf dolaştık. Gençlerimiz gençlere ulaştı. Bayanlarımız bayanlara ulaştı. Neyi anlattık? İslam’ı anlattık. Ahlakı, imanı anlattık. Biz elhamdülillah kazandık. Ama istiyoruz ki 30 Mart günü yerel seçimlerde değerli Solhan halkı ve seçime girdiğimiz diğer yerlerdeki halkımız HÜDA PAR’ın ahlaklı, inançlı, adil adaylarını başa getirmek suretiyle siz kazanın istiyoruz.” dedi. 

“HÜDA PAR’a çeşitli iftiralar atıyorlar”
HÜDA PAR’a çeşitli iftiralar atarak partinin önünü kesmeye çalışanların olduğuna dikkat çeken Şahin, “Hür Dava Partisi seçime gireceği yerlerde seçimleri kazanacak inşallah. Birileri bunun kabusunu yaşıyor. Birileri bunun korkusunu yaşıyor. Türlü türlü hilelerle, ayak oyunlarıyla, iftiralarla, karalamalarla halkın aklını çelmeye çalışıyorlar. Ne diyorlar? HÜDA PAR kurulduğu zaman dediler ki, ‘bunlar zamanla zaten seçime girmeyecek.’ Seçime girme kararı aldık dediler, ‘bir ay kala falan partiyi destekleyecekler.’ Bir ay geçti. İki, üç gün kaldı hala o yalanlarını uyduruyorlar. ‘Bunlar çekilecekler falan adayı destekleyecekler’ bunu diyorlar.  Bazı yerlerde şunu söylüyorlar, ‘HÜDA PAR’ın ortaya çıkışı falan partinin oylarını bölmek içindir.’ dediler. Biz Allah’a kullukla sorumluyuz. Biz Allah’a ihanet etmemek üzere bir kulluk yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“HÜDA PAR’ın gizli sevenleri var”
Hür Dava Partisi’ne gönülden destek verip fakat dışarıya çeşitli nedenlerden dolayı yansıtamayanların çok olduğunu belirten Şahin, elhamdulillah bizim gizli oylarımız çoktur. Çok kaşılaşıyoruz, ‘oyum sizedir ama kimse bilmesin. Ben gelemiyorum ama desteğimiz sizinledir.’ Bizler biliyoruz ki HÜDA PAR’ın gizli sevenleri var. Onların oyu bile tek başına yetecek.” şeklinde konuştu. 

Solhan Belediye Başkan Adayı Vahit Eser ise, alandaki katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Seçim süreci içerisinde Solhan halkını evlerinde ziyaret ettiklerini söyleyen Eser, Solhan halkından büyük teveccüh gördüklerini belirtti. 

Makam sevdalarının olmadığını ve halka hizmet amacını güttüklerini belirten Eser, “Biz makama hizmet makamı gözüyle baktık. O makam efendilik taslama yeri değildir. O makam siz değerli halkımıza tepeden bakma yeri asla değildir. Onun için biz diyoruz ki o makam hizmet makamıdır.” dedi. 

“17 bin Solhanlının hayır duası arkamızdadır”
Solhan halkı için önemli projelerinin olduğunu ifade eden Eser, konuşmasını “Bizlere, ‘arkanıza hangi aşireti aldınız da bu seçime giriyorsunuz’ diye soruyorlar. Buradan şu cevabı veriyorum. Biz, Mizgeft’ten Derêla’ya kadar (Solhan girişinden çıkışına kadar) 17 bin Solhanlının hayır dualarını alarak bu yola çıktık.” sözleriyle tamamladı. (Behçet Aslan / Emrullah Araz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir