• DOLAR 32.574
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2435.714
  • ...
SON DAKİKA
Kahta`da Seçimi Kazanan Hür Dava`dır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN – Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta İlçe Teşkilatı, seçim gününe kadar sürecek 3 gece boyunca farklı mahallelerde seçim mitingleri düzenleyecek. 

HÜDA PAR Kahta İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mitinge katılan HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz; inanç, kimlik ve hizmet çerçevesinde yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduklarını kaydetti. Her halükarda seçimi kazananın HÜDA PAR olacağını ifade eden Yavuz, “Ben buraya seçim sonuçlarını bildirmeye geldim. Bugünden itibaren tekbirlerle salavatlarla Kâhta’da HÜDA PAR kazanmıştır.” dedi. 

Programda konuşan HÜDA PAR Kâhta Belediye Başkan Adayı Recai Arı ise Hz Ömer (ra) gibi adaletli bir yönetim için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini ifade etti.  Siyasette iki çeşit anlayışın olduğunu belirten Arı, “Birincisi Hak’tan ve Rahman’dan korkan bir yöneticilik anlayışı, İkincisi menfaate dayalı yöneticilik anlayışıdır. Birinci mantık Hz. Ömer’in rehber aldığı mantık ve bu bizim de kendimize rehber edindiğimiz mantıktır.” şeklinde konuştu. 

Miting, ilahi sanatçısı Derviş Madsor’ın seslendirdiği ilahilerle devam etti. Programa katılan gençler, halay çekti. Programın ardından Hür Davalı gençler, miting alanını temizleyerek amaçlarının hizmet olduğunu tekrar gösterdiler.

(Mehmet Eren - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir