• DOLAR 32.557
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2457.034
  • ...
Erdoğan`dan `Baykal Kaseti` Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erdoğan partisinin Düzce mitinginde şunları söyledi;

- Açıkça söylüyorum, böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içerisinde kalkıp onu (Baykal kasedi) sosyal medyadan kaldıran bir başbakana bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsın. Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya`da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz, CD`leri beraber hazırlıyorsunuz ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.

Siz depremi yaşadınız. O depremin altında kim kaldı? Beceriksiz Bahçeli kaldı.Düzce`yi, Sakarya`yı biz tamamladık. Bunlar bir şey yapamadılar ve kaçıp gittiler. Bunların yapacağı hiçbir şey yok. Eski Türkiye`de çeteler, mafya, ölümler, kan vardı.

Vaiz lobisi ile uğraşıyoruz. Halkın "Düzce burada cemaat nerede" diye slogan atmasını kestiren Başbakan Erdoğan; şöyle karşılık verdi: "Cemaat yok ne cemaati örgüt örgüt." Cemaatlere can kurban örgüt.

Kasetçiliğin merkezi nerede? Satış yeri Unkapanı. Ben Kılıçdaroğlu`na meslek olarak tavsiye ettim.

NEYİN AÇIKLAMASINI YAPACAĞIM

Bu sabah arkadaşlarım bir şey söylediler. Baykal`la ilgili konu var ya. Yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu diyor ki "Açıklama yapsın". Neyin açıklamasını yapacağım.Bunu anayasayı müzakere ederken, bu sosyal medyaya düştüğü zaman onu kaldıran kim ya? Ben kaldırdım ben.

BAŞBAKAN`A SAYGISIZLIK YAPAMAZSIN

Bugün twitlerde Başbakan`a hakaret edilmesini söyleyen siz. Bu işi kendin yapıyorsun. Ahlak yoksunusun. Karakteri bu. Böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içinde onu sosyal medyadan kaldıran Başbakan`a bu saygısızlığı yapamazsın. Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz.

KASETLER, CD`LERİ BERABER HAZIRLIYORSUNUZ

Şuanda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya`da da o var. Kasetleri, CD`leri beraber hazırlıyorsunuz. 25 Mart kaos olacak diyorlardı ne oldu? 17 Aralık dediniz, 25 Aralık dediniz olmadı. Doldur boşat. Sizden yoğurt olmaz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir