• DOLAR 32.258
  • EURO 34.699
  • ALTIN 2398.729
  • ...
"Bizler, yaptığımız çalışmalarla, kendimizi kazanmış olarak görüyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kayapınar Gaziler Kadın Kolları, kadın partililerle bir araya gelerek bilgilendirme semineri düzenledi.

 

Düzenlenen seminerde bir konuşma yapan HÜDA PAR Kadın Kolları Üyesi  Elif Hadioğlu, çalışmalarını seçimleri kazanıp kazanmama üzerine kurmadıklarını, seçim çalışmaları kapsamında bütün evleri ziyaret etmeye  çalıştıkları için kazançlı olduklarını söyledi.

 

Parti çalışmaları sayesinde ev ev  ziyaretler gerçekleştirdiklerini  belirten  Elif Hadioğlu,“Seçimleri kazansak da kaybetsek de bizler yine de kendimizi kazanmış olarak görüyoruz. Bizler yaptığımız çalışmayla her eve gidip İslamı referans alan partimizin amaçlarını ve prensiplerini halkımıza anlatma fırsatı bulduk.  Bu bizim için büyük bir kazançtır. Belediyeleri kazanırsak bu da hizmetlerimize katkı sağlayacaktır inşallah.” dedi.

 

“Kadınlara büyük görevler düşüyor”

HÜDA PAR Kadın Kolları üyesi Sema Yarar ise bilgilendirme seminerinde yaptığı konuşmada,  Toplumun ıslahı konusunda kadınlara büyük görevler düştüğünü belirterek, “Toplumun ıslahı için siz bacılarıma çok büyük görevler düşüyor. Toplumun merhametli kadınlara ihtiyacı var. Bu dava sizlerden bıkmaz, usanmaz,  sizlerden kendisine hizmeti  istiyor. Merhametli ve şefkatli birer mümine olarak çalışmalardan bıkmadan usanmadan tekrar tekrar çalışmalarımızı programlamalı  ve oluşturduğumuz çalışma programını uygulama noktasında gerekli hassasiyeti  göstermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

 

Halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bizler için kaybetmek diye bir şeyin olmadığını söyleyen Yarar  “Müslüman olarak bizlere bir kenara çekilip oturmak yakışmıyor. Bizler Allah’ın davasını her eve taşımadan çalışmalar yaparsak, bu çalışmalarımız eksik kalacaktır. Bu yüzden çalışmalarımıza hız vermeli ve gittiğimiz evlerden  gerekirse tekrar tekrar gitmeliyiz. Bununla birlikte mahallemizdeki insanları da ihmal etmemeliyiz.  Bütün komşularımızı  ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlemeli partimizin çalışmaları konusunda kendilerini bilgilendirmeliyiz. ” şeklinde konuştu.

 

Program İslam ve nüslğmanların muvaffakiyeti için yapılan dua ile sona erdi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir