• DOLAR 32.47
  • EURO 34.707
  • ALTIN 2435.082
  • ...
Soylu`dan Baykal`a Komployu Partisi Kurdu İddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir`in Gaziemir ilçesi Sarnıç beldesinde esnaf ziyaretinde bulunan Soylu, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı.

Soylu, buradaki konuşmasında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran`ın "Başbakan 30 Mart`ı görmeden siyasetten çekilebilir" sözlerine tepki gösterdi. Soylu, "Umut Oran demiş ki (30 Mart`ta bu ülkenin Başbakanı kaçacak). Bu ülkenin Başbakanı kaçmaz da 30 Mart`ta Umut Oran da Kemal Kılıçdaroğlu da altına kaçıracak. Hiç merak etmesinler, 30 Mart`tan sonra neler olacak. Bu millet sevgi, dostuluk ve kardeşlikle buluşacak" diye konuştu.

"CHP`nin 17 Aralık darbesini yapanlarla, Türkiye`yi kuşatmaya, devleti ele geçirmeye çalışanlarla beraberler hareket ettiğini" öne süren Soylu, bunun izah edilemeyeceğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Milliyetçilik üzerinden bu ülkenin değerlerini ve insanlarını istismar edeceksiniz, Türkçe olimpiyatları üzerinden bu ülkenin değerlerini istismar edeceksiniz... Başka ülkedeki çocuklar bizim dilimizi kullanıyorlar diye hepimizin hoşuna gitmiyor muydu ? Milliyetçilik duygularımız bir şekilde yukarı çıkıyordu. Meğer bunlar ne yapıyorlarmış biliyor musunuz ? Pazarlama faaliyeti yapıp devleti ele geçirmeye çalışıyorlar, foyaları ortaya çıktı...

Kemal Kılıçdaroğlu`nda o cesaret yok, Devlet Bahçeli`de de o cesaret yok. Kendi milletvekillerine kaset tuzağı kurdular. Sesleri çıkamadı, gıkını çıkaramadı. Baykal`a kaset tuzağı kuruldu. Buradan söylüyorum; Baykal`a kaset tuzağı kuranlardan bir tanesi de CHP`nin Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran`dır. Yakında ortaya çıkacak. Kendi arkadaşları kurdular tuzağı. Kaset tuzağı kuranlardan bir tanesi de Umut Oran`dır. 30 Mart`tan sonra kim gidecek kim kalacak göreceğiz."

- "İzmir bu beceriksizliğe mahkum edilmemeli"

Süleyman Soylu, seçmenlerden kendilerine itibar etmelerini ve adaylarını desteklemelerini istedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım`ın İzmir için bir şans olduğunu belirten Soylu, "İzmir bu beceriksizliğe mahkum edilmemelidir. Siz İzmir`de belediye hizmetlerinden memnun musunuz ? 5 yıldır CHP Antalya`yı yönetiyor, bir tek çivi çakılmış değildir. Bu güzel İzmirimizi bu zihniyet mahvediyor, yok ediyor. İzmir`in bir şansı var. İzmir`in öyle bir şansı var ki, ortaya koyduğu çalışmalarla başarısı belli olan Binali Yıldırım ile İzmir dünya kenti olacaktır" diye konuştu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir