• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siirt`te HÜDA PAR seçim aracına taşlı saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Merkez Cumhuriyet Caddesinde BDP`li bir grup, HÜDA PAR seçim aracına  taşlı saldırıda bulundu. Saldırıda yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. 

Saldırıyla ilgili bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, “Kime yapılırsa yapılsın bu saldırılar acizliğin ifadesidir. Biz istiyoruz ki, herkes fikrini özgür bir şekilde açıklasın, seçim propagandasını yapsın; halk kime güveniyorsa, kimi doğru ve dürüst buluyorsa onu seçsin. Biz kendimize güveniyoruz, bu halk da bizi tanıyor ve bize güveniyor. 

Bu halk, kendilerine yalan söylemeyeceğimizi biliyor, çünkü bugüne kadar dost-düşman hiç kimse bizden yalan bir söz işittiğini iddia etmemiştir. Yine mallarını yemeyeceğimizi, yetimin malı gibi koruyacağımızı biliyorlar. Ve asla halkımıza sırt dönüp onlara ihanet etmeyeceğiz. Bize saldıranlar bunu çok iyi biliyor, bizi halkın gözünde karartmak için her fırsatta saldırıyorlar ve olayı olduğundan farklı gösteriyorlar. Halkımızın bu konularda yalan haberlere ve dedikodulara itibar etmemesini istiyoruz. 

Biz bu halka güveniyoruz ve halkımızın 30 Mart yerel seçimlerinde en doğru kararı vereceklerine eminiz.” dedi.   (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir